20 januari 2022

Wilt u afvallen aan de hand van een virtuele maagband?

3 min read

Toen ik ouder werd, merkte ik dat er iets met mijn lichaam gebeurde dat ik nooit voor mogelijk had gehouden: ik begon te groeien. Ik had vroeger namelijk nooit last van overgewicht en ik kon eten wat ik wilde want ik groeide er geen grammetje van. Ik heb gezien dat dit echter niet iets was wat ik mijn hele leven zou behouden, want ik merk nu dat ik maar naar eten hoef te kijken of ik ben alweer vijf kilo zwaarder. Dat is allemaal heel vervelend en ik ben daarom gaan kijken naar hoe ik iets aan mijn eetpatroon kon doen. Ik moest namelijk heel erg wennen aan het idee dat ik niet meer alles kon eten en daarom wilde ik graag weten hoe ik dit patroon kon doorbreken. Ik heb toen gezien dat ik een virtuele maagband zou kunnen laten plaatsen aan de hand van hypnotherapie. Daar wilde ik graag meer over weten want ik vond het idee van een virtuele maagband beter dan een echte maagband want dan moest je onder het mes en daar had ik echt geen zin in. Ik ben daarom gaan kijken naar waar ik meer info kon vinden over een virtuele maagband en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site Hypnosepraktijk.net kon gaan. Als je hier namelijk gaat kijken, dan zie je dat deze mensen heel veel interessante dingen te bieden hebben voor mensen die graag een virtuele maagband willen laten zetten. Ik had echter nog geen enkele ervaring met hypnotherapie en ik ben daarom goed gaan kijken wat ik allemaal over deze vorm van therapie kon vinden. Ik wilde namelijk niet dat ik gekke dingen zou gaan doen want ik wilde gewoon zorgen dat ik mijn eetgedrag kon veranderen. Ik heb toen de site Hypnosepraktijk.net goed doorgenomen en ik was blij dat ik hier ben gaan kijken want ik heb heel veel nuttige dingen gevonden. Mocht u daarom ook graag iets aan uw gewichtstoename willen doen, dan kunt u ook eens kijken of een virtuele maagband misschien iets voor u is.

Met deze virtuele maagband is mijn gewichtstoename tot stilstand gekomen


Ik heb uiteindelijk een behandeling gestart om de virtuele maagband te nemen en ik kan u zeggen dat ik daar geen seconde spijt van heb gehad. Ik merk dat ik het heerlijk vind dat ik nu niet meer zoveel hoef te eten. Ik merk ook dat het mij tegenstaat om veel te eten. Mocht u daarom ook graag een virtuele maagband willen laten zetten, dan kan ik u dat alleen maar aanraden. Surf daarom ook eens naar de site Hypnosepraktijk.net.

Wilt u ook een behandeling starten?

Mocht u andere problemen hebben die u graag zou willen aanpakken, kijk dan eens:

  • Op de site hypnosepraktijk.net
  • Of u uw probleem ook met hypnose zou kunnen aanpakken
  • Bij welke behandelaar u het liefst aan de slag wilt gaan

Ik hoop dat u hier ook de oplossing kunt vinden voor uw probleem. Ik merk dat ik het heel prettig vind dat ik nu weer grip op mijn leven heb.
Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *