20 januari 2022

Wat zou u met hypnose kunnen verhelpen?

3 min read

Ik wilde graag weten waarom ik altijd zo ontzettend slecht sliep. Ik hoef namelijk maar te gaan liggen en ik krijg allerlei rare dromen en daar kan ik dan zo de hele nacht van wakker liggen. Dat leidt ertoe dat ik de volgende dag dus weer heel moe ben en wanneer ik ’s avonds ga liggen, slaap ik weliswaar meteen, maar dan schrik ik altijd weer wakker omdat ik van die ontzettend nare dromen heb. Ik ben daarom gaan kijken wat ik moest doen om te zorgen dat ik mijn nachtrust weer terug zou krijgen en ik heb toen gezien dat ik wellicht wel baat zou kunnen hebben bij hypnose. Ik heb namelijk gemerkt dat mensen die onder hypnose gaan, vaak bij lagen van hun bewustzijn komen waar zij normaliter niet snel bij kunnen komen. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat ik een keer meer over hypnose kon lezen. Ik wist namelijk nog niet of dit echt iets voor mij zou zijn, maar het leek mij in ieder geval interessant om eens te bekijken of ik iets aan hypnose zou kunnen hebben. Ik heb toen online gekeken naar interessante mogelijkheden en sites en ik heb toen de pagina Hypnosepraktijk.net gevonden. Deze site heeft heel veel informatie beschikbaar voor mensen die graag willen weten of hypnose iets voor hen kan zijn. Ik ben daarom door de info gegaan en hoe meer ik las, hoe meer ik in de gaten had dat ik hier echt interessante dingen kon lezen. Ik ben daarom gaan kijken naar hoe ik hier een keer een afspraak kon maken want ik wilde graag weten of hypnose ook de oplossing voor mijn probleem kon vinden. Het handige aan de genoemde site is dat je hier heel eenvoudig kunt zien wie je moet benaderen wanneer je een behandeling op het gebied van hypnose wilt ondergaan, dus ik ben gaan kijken of er een goede praktijk bij mij in de buurt te vinden was. Dat bleek het geval te zijn en ik ben nog altijd blij dat ik aan hypnose begonnen ben want ik heb gemerkt dat dit de sleutel was tot goede nachtrust.

Hypnose heeft mij heel veel goeds gebracht

Ik had niet durven vermoeden dat ik zoveel baat zou hebben bij hypnose. Ik heb namelijk gemerkt dat wanneer je grondig aan je probleem wilt werken, je het beste aan hypnose kunt gaan doen, zeker in mijn specifieke geval. Ik merk dat ik door hypnose weer beter kan gaan slapen en dat ik langer slaap en dat de ernst van mijn nachtmerries aan het afnemen is. Dat was precies waar ik op gehoopt had en ik ben daarom blij dat ik hier ben gaan kijken naar mogelijkheden.

Wilt u ook een behandeling starten?

Mocht u ook een behandeling willen beginnen, dan kunt u:

  • Even naar de site Hypnosepraktijk.net surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer bekijken waar u een goede praktijk in de buurt kunt benaderen

Ik hoop dat u ook baat zult hebben bij deze vorm van therapie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *