27 november 2021

Verlies je overtollige kilo’s met een virtuele maagband

3 min read

Het vergaren van extra kilo’s is vaak niet zo lastig. Daar waar kilo’s erbij krijgen vaak samen gaat met plezierige zaken waarbij je geen weerstand ervaart, is kilo’s verliezen juist lastig en iets waarbij zowel lichaam als geest vaak in opstand komen. Aankomen doe je door lekker op de bank te hangen, niet te sporten, lekker (ongezond) te eten, veel snacks en tussendoortjes te nuttigen, et cetera. Om aan te komen hoef je alleen maar over te geven aan impulsen en verlangens die je toch al hebt. Als je wilt afvallen, dan moet je juist zien te zorgen dat je die impulsen kunt negeren. Als je al te zwaar bent, dan moet je al die lekkere dingen laten staan. Je moet dan minder eten en flink gaan sporten en vooral niet op die bank blijven hangen. Dat kost allemaal veel meer moeite en wilskracht. Vooral ook omdat onze maatschappij zo is ingericht dat je op elke hoek iets te eten kunt vinden en dat je je nooit hoeft te vervelen als je wel op die bank blijft hangen. Daar komt nog bij dat als je al te zwaar bent, dan is sporten heel lastig. Om jezelf dus een handje te helpen kun je gebruik maken van hypnotherapie. Je kunt bij Hypnose Praktijk namelijk een virtuele maagband laten plaatsen, zodat je geest denkt dat je maag kleiner is dan deze in werkelijkheid is. Daardoor krijgen je hersenen veel sneller het signaal dat de maag vol zit. Dus je kunt nog zo veel zin hebben om lekker te eten, maar als je vol zit dan zit je vol. Je stopt dan meteen met eten en voelt je helemaal verzadigd. Maar er komen dan uiteraard veel minder calorieën binnen. Daardoor val je af. Het maakt dan ook niet meer uit of er allemaal verleidingen om je heen zijn die al dan niet kunt weerstaan, want vol is vol. In dit geval is dat dus een zeer positieve opmerking. En dat allemaal zonder dat er een echte maagband geplaatst moet worden. Je kunt dankzij de virtuele maagband de suggestie planten dat je maag kleiner is. Daardoor hoef je geen dure operatie te ondergaan die uiteraard ook niet zonder risico is. In plaats daarvan ga je onder hypnose en wordt er in een drietal sessies een virtuele maagband ‘geplaatst’. Het verschil met een echte maagband is dat er bij een virtuele maagband dus feitelijk niets geplaatst wordt. Je hersenen geloven alleen dat je maag kleiner is door de virtuele maagband.

Wek de suggestie van een virtuele maagband via hypnose

De virtuele maagband wordt dus geplaatst via hypnose. Dat betekent dat je bij Hypnose Praktijk een sessie aangaat met de hypnotiseur. Deze zal je dan onder hypnose brengen en na 3 sessies zal je geest er dan van overtuigt zijn dat je maag kleiner is. 

Kijk voor meer informatie op hypnosepraktijk.net

Als je meer wilt weten, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de website van hypnosepraktijk.net. Hier vind je ook een overzicht van andere problemen waarbij hypnose kan werken. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Verslaving
  • Depressie
  • Nagelbijten
  • Angsten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *