20 januari 2022

Een goed type verzendlabel gezocht? Ga voor Dymo

2 min read
verzenden

In veel zakelijke sectoren worden er met grote regelmaat pakketten verzonden en ontvangen. Als dit ook in jouw bedrijf zo is, dan ben je je ongetwijfeld bewust van je verplichting om je te versturen pakketten op correcte wijze van de juiste informatie te voorzien. Verzendgegevens, de geadresseerde, het retouradres en een streepjescode of QR-code, het hoort er allemaal bij. Het is duidelijk dat verzendlabels de beste manier vormen om deze informatie op een verpakking aan te brengen. Deze labels komen normaal gesproken van een speciale labelprinter. Aan te raden is zowel een printer als labels te kopen van een erkend merk. Dymo is wat dit betreft misschien wel de meest gebruikte variant. Lees hieronder dankzij welke sterke punten Dymo deze dominante positie in de labelmarkt heeft weten te veroveren.

labels kopen

Formaten

Dymo heeft verschillende printers in het assortiment. Deze printers zijn vervolgens weer bruikbaar voor labels van diverse grootten. Dat is goed nieuws, want ook bedrijven die grote labels wensen om veel informatie kwijt te kunnen, kunnen bij Dymo terecht.

Ferme lijmkracht

Labels van Dymo staan erom bekend dat ze uitstekend kleven aan het oppervlak waarop je ze plakt. Is een Dymo label eenmaal opgeplakt, dan laat deze vrijwel onmogelijk nog los. Ook onder koude, warme en natte omstandigheden is dat zo.

Thermische bedrukking

Een enorm voordeel aan Dymo printers is dat je hier geen inkt voor nodig hebt. Het maar al te vaak vervangen van een inktpatroon, zoals bij de meeste ‘normale’ printers, speelt hier dan ook niet. Dymo functioneert namelijk op basis van thermische bedrukking

Geaccepteerd door vervoersbedrijven

En tenslotte is het uiteraard belangrijk om te weten dat grote vervoersbedrijven zoals GLS en DHL het gewend zijn om de werken met Dymo labels. Je kunt deze essentiële zakelijke contacten hiermee dus gerust voortzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *