De zakelijke cursussen voor 2021

Geplaatst op
zakelijk cursus volgen

Nog een paar dagen en dan komt 2020 tot z’n eind. 2020 was een bijzonder en vervelend jaar voor veel mensen en bedrijven en we hopen natuurlijk met z’n allen dat 2021 een stuk positiever zal zijn. Om alvast het beste uit het nieuwe jaar te halen, heb ik in dit artikel een aantal interessante zakelijke cursussen op een rijtje gezet.

Projectmanagement

Tijdens de cursus projectmanagement leer je hoe je stapsgewijs een project op kunt zetten. Tijdens de training worden de verschillende fases van een project doorlopen. Je leert dus hoe je het project opzet, maar ook hoe je deze succesvol tot afronding brengt. Het volgen van een training in projectmanagement is ideaal voor (project)managers en leidinggevenden.

Wil je meer weten over de cursus projectmanagement of wil je zelf een training volgen op het gebied van projectmanagement? Op Learnit.nl vind je meer informatie.

Gesprekstechnieken

Gesprekstechnieken pas je toe om zo effectief mogelijk te kunnen communiceren met een gesprekspartner. Tijdens een training op dit gebied leer je bewust je gesprekstechnieken te bepalen om je doelen te bereiken. Daarbij wordt ook geleerd hoe je daarvoor een goede strategie kiest. Op deze manier worden je gesprekken prettiger en behaal je eerder het gewenste resultaat.

Leren onderhandelen

Tot slot behandel ik in dit artikel de cursus onderhandelen. De cursus onderhandelen komt goed van pas als je werkzaam bent in een commerciële functie of als je regelmatig compromissen moet sluiten. Tijdens de cursus onderhandelen leer je hoe je je doelen bereikt. Over onderhandelingen wordt vaak gezegd dat deze succesvol zijn als deze voor alle partijen geslaagd zijn. Dat is dan ook iets wat in de cursus onderhandelen wordt behandeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *